Assalamualaikum! Lately saya perasan muka saya ni banyak jerawat halus datang bertandang. yang tak best tu, bila saya picit tinggallah parut yang hodoh. sebelum masalah parut tu bertambah teruk, cepat-cepat saya google petua untuk hilangkan parut jerawat. tau jelah kulit muka ni kan sensitif, kalau salah pakai produk atau salah guna bahan nanti elok-elok sakit sikit, jadi banyak sakitnya..hehe dalam banyak-banyak tips yang saya jumpa tu, saya tertarik dengan satu tips ni..iaitu menggunakan Vita E Complex daripada Shaklee sebagai masker untuk menghilangkan parut. eh. ini sudah baik. Vita E Complex pun dah ada dalam peti ais. Elok la terus guna je daripada nak kena beli bahan lain.
Image result for masker vitamin e shaklee
Kalau anda nak tahu, vita E shaklee ni memang ada dalam set kulit cantik shaklee. tapi , tak ramai yang tau selain makan, vita E ni boleh dijadikan masker untuk hilangkan parut jerawat . macam saya lah. ada vita e ni tapi terlupa pula boleh dijadikan masker. hehe
Cara nak guna pun senang je. Pecahkan sebiji vita E, gunalah lidi ke, jarum ke dan keluarkan cecair dalam tu. haaa itulah dia Vitamin E tau. Sapukan ke seluruh wajah sebelum tidur and wake up to healthier skin.
Ada vita e di rumah? jangan lupa cuba k. kalau kulit yang dah sedia cantik, pastinya lebih cantik lepas ni =)
till then,
tata!
Inginkan supplements terbaik untuk keluarga dan sahabat tersayang? Nak dapatkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes dari Shaklee?

Jom Hubungi Nana untuk :

♥ FREE CONSULTATION ♥
♥ THE BEST BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE ♥ Masukkan ID Nana sebagai penaja : 913464 jika anda ingin mendaftar keahlian secara ekspress (Express Enrollment) "Join Now" di www.shaklee.com.my Aina Suraya Aris Shaklee ID : 913464 ainasuraya.as@gmail.com 012-784 2702 (sms/WhatsApp) COD Area KAJANG - BANGI - SERDANG - PUTRAJAYA
scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services